[Regulament Server]

Aici veţi găsi regulamentul impus de către noi!
Închis
Andrei
King of PlayGame
King of PlayGame
Mesaje: 45
Membru din: Mar Feb 27, 2018 1:46 am
Has thanked: 0
Been thanked: 3 times

Mar Feb 27, 2018 7:58 pm

1.Numele caracterelor

Numele caracterelor nu trebuie sa fie ofensatoare, neadecvate, rasiste, extremiste sau vulgare. NU mai folositi caractere cu nume care contin "GM", "GA", "SGA", caractere care au numele derivat din numele game masterilor acestui joc ca de exemplu "Andrei", "Catalin", etc. Acest lucru este interzis cu desavarsire indiferent de motivul avut la crearea acestui caracter. Jucatorilor ce vor folosi astfel de nume sau vor pretinde ca fac parte din Echipa Metin2PlayGame le vor fi banate conturile fara a fi atentionati.
La numele caracterelor se vor folosi DOAR caractere latine fara diacritice. Utilizarea altor caractere (Ex. litere chinezesti, cu apostrof) duce la banarea permanenta a contului.Incepand din 2/27/2018 caracterele cu nume de genul IIIIIIIIIIIII sau lllllllllllll vor primi ban permanent pe Ip datorita faptului ca acestea sunt create pentru a fura conturi sau sa injure jucatorii si/sau staff-ul.


2. Folosirea bug-urilor

Daca descoperi un bug, raporteaza-l Game Master-ului. Este interzis sa il folosesti in avantajul tau iar incalcarea acestei reguli aduce banarea contului din joc.
-Interzis bug-ul la ninja : sageata de foc.
-Interzis bug-ul la sura: taisul fara arma.
-Alte buguri interzise: bug-ul de la DT folosit pentru a nu fi atacat, bugurile de orice natura la oricare fel de caracter(ninja,war,saman,sura).
Se sanctioneaza cu mustrare scrisa (primele abateri) pana la ban permanent, toate bugurile de orice natura.

3. Inselatoria

Sunt interzise toate programele de conectare la serverele afara de cele ce apartin de metin2PlayGame si sunt descarcabile prin optiunile puse la dispozitie de catre noi. Modificarea programelor de conectare este interzisa si se pedepseste cu ban permanent pe serverul nostru Metin2PlayGame!. Decriptarea si hacking-ul clientului de conectare sau a oricarei informatii ce apartine serverului sunt strict interzise.

4. Conturile

Este de datoria dvs. sa va asigurati ca datele contului sunt in siguranta. Impartasind aceste date cu altcineva inseamna sa pierzi credibilitatea reclamatiilor aduse in cazul pierderii contului sau a item-urilor aflate in cont. Echipa Metin2PlayGame nu-ti va cere NICIODATA datele de logare (login, parola).
Avatar utilizator
LegendaXXL
Fondator PlayGame
Fondator PlayGame
Mesaje: 135
Membru din: Lun Feb 26, 2018 10:24 pm
Localitate: Târgu Jiu
Nume pe server: [OwN]Catalin
Has thanked: 2 times
Been thanked: 6 times
Contact:

Joi Mai 24, 2018 3:36 pm

UPDATE: 24.05.2018
Inselatoria se pedepseste cu BAN permanent pe IP!
Cel inselat nu este despagubit, este datoria lui sa aiba grija de iteme!
Închis